Tagliatelle (facute in casa)

de Criss in Paste, 6 Noi 2013 | 7978 vizualizari

 

Copilul meu adora pastele indiferent de care ar fi ele. Uneori cand vreau sa-l rasfat, ii mai fac eu pastele acasa, desi e ceva de lucru cu ele, merita. Pentru supe sau ciorbe de exemplu, mereu fac eu pastele, pentru ca eltfel nu le mananca.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • faina cat cuprinde (aproximativ 4 linguri/ou)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle (facute in casa):

Se face un aluat elastic, nelipicios, care se intinde intr-o foaie subtire. Se lasa sa se usuce 10-15 minute. Atentie , nu trebuie lasata prea mult pentru ca daca se usuca prea tare, devine sfaramicioasa. Se ruleaza foaia si se taie fasii de aproximativ 1 cm. Se intind taieteii si se mai lasa sa se zvante putin.Se fierb in apa cu putina sare, apoi se servesc cu branza, sosuri sau dupa preferinta.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle (facute in casa)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste de casa, cu hribi si bacon