Cred ca pastele sunt cel mai rapid si satios fel de mancare...Mie imi plac mult...in aproape toate combinatiile.Astazi prezint aceste paste cu ciuperci ce merita incercate mai ales ca se fac in mai putin de 30 minute...
Ciupercile se scurg bine de lichidul de conservare.Iar daca nu sunt deja feliate,le feliem in felii subtiri.
Intr-o tigaie punem la incins ulei si adaugam catelul de usturoi.Cind acesta a prins culoare il eliminam.
Adaugam in tigaie ciupercile si le lasam la calit la foc iute citeva minute.Adaugam apoi bulionul diluat in putina apa,adaugam sare si piper dupa gust.Lasam citeva minute la foc mic.
Separat intr-o oala punem apa.Cind aceasta fierbe se adauga sare iar apoi cind apa fierbe din nou adaugam pastele care se vor fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj.Cind sunt fierte le scurgem de apa.
Asezam pastele intr-o farfurie si deasupra punem sosul si presaram cu patrunjel tocat fin.
Se servesc fierbinti.
1
Sunt mult mai gustoase daca se vor folosi ciupercile proaspete.
2
Usturoiul il putem inlocui cu o ceapa tocata foarte fin.