Vreau sa simt caldura incalzindu-mi pielea...Pielea, vinilinul au devenit un must in acest anotimp. Le gasim folosite in toate piesele vestimentare: de la fuste, rochite, pantaloni, la sacouri. Ceea ce imi place este faptul ca nu ma oboseste sa vad toata aceasta piele, peste tot, nu ma supara. Este folosita intr-un asa fel incat nu ma duce imediat cu gandul, asa cum se intampla odata, la hard rock. Mi se pare ca adeuce chiar o nota in plus de romanticism, de chic, de glamour. Un lucru este sigur: cat woman s-a intors si asta ne place.
Trecand de la cat walk la masa noastra cea de toate zilele, va propun astazi rulouri de proscuitto crudo cu tagliatelle si mascarpone.
Fierbem tagliatelele in apa sarata. Le scurgem de apa cand sunt inca al dente (nu foarte fierte; de obicei pt a fi al dente oprim fierberea cu circa 1-2 minute inainte de timpul prevazut pe ambalaj). Le amestecam cu branza mascarpone, cu galbenusul de ou, un varf de cutit de nucsoara, parmigian si piper negru macinat proaspat. Desfacem feliile de prosciutto (taiat subtire ca si fila de hartie) si punem pe fiecare felie cca. 1 1/2 lingura din compozitia de tagliatelle de mai sus. Rulam feliile de prosciutto astfel incat sa formam niste rulouri.
Le dam la cuptor pentru cateva minute, 180 grade, ventilat si le servim.