Tagliatelle cu ciuperci

de - Andreea - in Paste, 7 Oct 2013 | 4939 vizualizari

 

Imi plac mult pastele...sub orice forma si combinatie !!! ( aproximativ :D )
Va propun o portie de paste tip tagliatelle cu un sos de ciuperci !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip tagliatelle
  • 200 gr ciuperci
  • 20 gr pancetta ( sau kaizer)
  • 3 linguri suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Ciupercile le spalam si le tocam marunt.Le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei si lasam sa evapore toata apa .

Feliem pancetta si o calim impreuna cu ciupercile.

Adaugam sucul de rosii ,potrivim de sare si piper si lasam sa scada pana ce sosul se ingroasa.Amestecam din cand in cand cu o lingura de lemn.

Separat punem apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si adaugam pastele.Se fierb circa 8 minute ( sau conform indicatiilor de pe ambalaj).

Cand sunt fierte le scurgem de apa si le adaugam la sos.

Se servesc calde.

TIPS-URI

1

Daca sucul de rosi este acrisor adaugati putin zahar la sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Reteta-Video 1

08.10.2013, 12:31

Bune, bune, ca sa nu zic bune rau!

- Andreea - 1

08.10.2013, 13:32

Multumesc

bianca92 1

08.10.2013, 14:13

cand vad asa retete incep sa imi placa tot mai mult ciupercile!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci