Tagliatelle cu broccoli si galbiori

de katty in Paste, 30 Oct 2015 | 2865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr galbiori proaspeti
  • 200 gr broccoli congelat
  • 250 gr tagliatelle
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper negru macinat
  • 30 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu broccoli si galbiori:

Punem la foc o oala cu apa sarata si fierbem pastele al dente.
Incintam  untul si uleiul de masline intr-o tigaie si punam la prajit ciupercile, pe care in prealabil le-am spalat, le-am curatat si le-am taiat in bucati mai maricele.
Cand ciupercile au inceput sa se rumeneasca adaugam buchetelele de broccoli dezghetate. Le lasam cateva minute, agitand tigaia din cand in cand pana broccoli se inmoaie usor, apoi stingem cu 1 polonic de apa de la paste. Adaugam  piper , smantana si lasam sa dea cateva clocote. Scurgem pastele si le punem insos. Amestecam usor pana pastele absorb tot sosul. Servim pastele imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu broccoli si galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

m_alina1985 1

01.11.2015, 18:56

Arata arte bine

dorina38 1

01.11.2015, 20:38

delicioase

diaconta 1

01.11.2015, 20:45

Ioooooooooi de-astea as vrea si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata, o mancare gustoasa