Paste "Osso Buco" umplute cu carne

de violeta30 in Paste, 29 Mar 2016 | 2945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste tubulare
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • 400 gr rosii in bulion
  • 2-3 linguri ulei
  • 300 gr cascaval
  • 1 cana de apa
  • vegeta sau delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste "Osso Buco" umplute cu carne:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Curatam ceapa, o spalam si o tocam cubulete. Punem la prajit in 2-3 linguri de ulei pana devine sticloasa, adaugam carnea tocata si amestecam bine. Cand e aproape gata, condimentam cu sare si piper si adaugam 3/4 din rosiile in bulion. Lasam la fiert pana scade binisor lichidul.

Umplem pastele tubulare, cu ajutorul unei lingurite, amestecul de carne si le asezam in tava in picioare. Cand am terminat de asezat adaugam apa cu putina vegeta, imprastiem restul de rosii in bulion peste pastele umplute, apoi presaram cascavalul intr-un strat generos. Dam la cuptor pana capata o culoare aurie.

Se serveste cu mare pofta !

TIPS-URI

1

Pastele tubulare le gasiti la Kaufland. Eu le-am primit de Craciun si nu stiam ce sa fac cu ele. Am avut o idee excelenta. Au iesit nemaipomenite ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "Osso Buco" umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste umplute