Tagliatele cu piept de pui

de Bunica in Paste, 20 Feb 2022 | 8697 vizualizari

 

Talgliatele cu piept de pui - un preparat rapid si gustos pentru un pranz de duminica.

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatele proapete
  • 2 liguri ulei
  • 150 ml. smantana
  • 100 g. cascaval ras
  • 300 g. piept de pui
  • 250 g.ciuperci champignion
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • cimbru
  • rozmarin
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu piept de pui:

Tagliatelele le punem la fiert in apa cu sare pentru 3-4 minute dupa ce incep sa clocoteasca.

Cand sunt fierte le scoatem intr-o strecuratoare si le trecem printrun jet de apa rece.

In wok punem uleiul la incins ,apoi cateii de usturoi ,pana se auresc usor,apoi ii scoatem.

Ciupercile spalate si maruntite se adauga in tigaia wok alaturi de pieptul de pui ,care a fost spalat,portionat in cuburi mici si condimentat dupa bunul plac.

Cand pieptul de pui este gatit adauga smantana si cascavalul dat pe razatoarea mare.Se amesteca tot timpul pentr a nu forma cocoloase.

Adauga in sosul alb 50 g. branza cu mucegai, condimenteaza si adauga tagliatelele fierte amestecand bine pentru a se ingoba sosul in paste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu pui si sos de branza