Paste cu sos alb

de botcrina in Paste, 29 Iun 2015 | 8508 vizualizari

 

Zilele trecute eram în pană de idei, nu ştiam ce să mai gătesc, aşa că din ce aveam prin casă am încropit această reţetă!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 ouă
  • 100 g măsline negre
  • 150 g caşcaval
  • 500 g paste
  • 100 ml smântână
  • 100 ml iaurt
  • 2-3 crenguţe de mărar verde
  • sare, piper după gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos alb:

Punem pieptul de pui bine spălat la fiert cu puţină sare. În acelaşi timp fierbem separat ouăle tari.

Fierbem pastele aldente, le scurgem de apă şi le trecem pe sub un  jet de apă rece ca să nu se lipească.

Tăiem caşcavalul cubuleţe. 

Când s-a răcit peptul de pui îl tăiem de asemenea cubuleţe.

Curăţăm ouăle de coajă, apoi le tăiem cubuleţe.

Preparăm sosul alb amestecând smântâna cu iaurt şi mărarul tocat mărunt, potrivim după gust cu sare şi piper.

Într-un bol punem pastele, apoi caşcavalul, pieptul de pui, ouăle, măslinele şi la final sosul alb, amestecăm bine.

Se poate servi imediat după ce ingredientele s-au acoperit cu sos din abundenţă.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

se pot adăuga şi alte ingrediente după gustul fiecaruia;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos