Paste cu sos alb

de botcrina in Paste, 29 Iun 2015 | 7679 vizualizari

 

Zilele trecute eram în pană de idei, nu ştiam ce să mai gătesc, aşa că din ce aveam prin casă am încropit această reţetă!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 ouă
  • 100 g măsline negre
  • 150 g caşcaval
  • 500 g paste
  • 100 ml smântână
  • 100 ml iaurt
  • 2-3 crenguţe de mărar verde
  • sare, piper după gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos alb:

Punem pieptul de pui bine spălat la fiert cu puţină sare. În acelaşi timp fierbem separat ouăle tari.

Fierbem pastele aldente, le scurgem de apă şi le trecem pe sub un  jet de apă rece ca să nu se lipească.

Tăiem caşcavalul cubuleţe. 

Când s-a răcit peptul de pui îl tăiem de asemenea cubuleţe.

Curăţăm ouăle de coajă, apoi le tăiem cubuleţe.

Preparăm sosul alb amestecând smântâna cu iaurt şi mărarul tocat mărunt, potrivim după gust cu sare şi piper.

Într-un bol punem pastele, apoi caşcavalul, pieptul de pui, ouăle, măslinele şi la final sosul alb, amestecăm bine.

Se poate servi imediat după ce ingredientele s-au acoperit cu sos din abundenţă.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

se pot adăuga şi alte ingrediente după gustul fiecaruia;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu salam