Taco cu somon si iaurt mentolat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 24 Mar 2016 | 2788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de 125 grame somon cu piele
  • 2-3 linguri mix 5 condimente chinezesti
  • 1/2 legatura coriandru
  • 1/2 legatura menta
  • 150 grame iaurt degresat bio
  • 1 castravete
  • 1 ceapa rosie
  • 1 chili
  • 1 lingura otet
  • putin zahar
  • 4 tortilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taco cu somon si iaurt mentolat:

Se presara bucatile de somon cu mixul de condimente, evitand pielea si se ung cu ulei, sare si piper. 

Se prajesc intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu, cu pielea in jos, 8-9 minute, pana cand sunt gatite aproape complet. Se opreste focul, se intorc bucatile si se lasa pana sunt gatite complet 1-2 minute. 

Se toaca coriandrul si menta si se amesteca cu iaurtul si sare.

Folosind un peeler, se taie fasii lungi si subtiri de castravete care se aseaza intr-un bol. Se toaca ceapa rosie julienne si chiliul rondele. Se adauga peste castravete, impreuna cu otetul, zaharul si  sare si se amesteca usor.

Se aseaza tortilla pe farfurii, iar in centru bucati de somon, piele crocanta, castravete picant si iaurt mentolat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taco cu somon si iaurt mentolat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi by Jamie Oliver