sac...eu tot Tabouleh o sa-i zic...Am invatat reteta aceasta de la Sylvia Molnar,o unguroaica ce dadea lectii de gatit la o scoala culinara din Vancouver. Nimeni nu a avut niciodata vreo problema ca i-am spus Tabouleh. Eu sub denumirea aceasta am cunoscut-o si asa o predau mai departe. Bineinteles ca m-a atentionat cineva(de pe meleagurile noastre,de unde altundeva) -chiar intr-un fel rautacios si superior- ca nu asa se face tabouleh. Asta e o versiune adaptata pentru gustul canadienilor,care mi-a placut si mie.
Oricum s-o numi,e salata mea favorita in timpul verii cand rosiile sunt de gradina si toate celelalte sunt proaspete.
Se fierbe apa si se adauga peste cuscus.
Se lasa 5 minute dupa care se amesteca cu furculita.
Se repeta procesul peste un minut si tot asa pana cuscusul se separa.
Amesteca toata ingredientele.
Serveste cu lipii libaneze.