Stiu,veti spune ca asa ceva nu este acea salata numita Tabouleh;este adevarat dar dupa cum vedeti,numele retetei este fara h la urma,deci aceasta reteta este un cous-cous cu legume,pe care francezii il numesc Taboule cu accentul pe e(eu nu stiu sa folosesc accentele)
Incercati si nu veti regreta!!
Rosiile,ceapa,ardeiul,curatate,spalate,taiate cubulete mai mari,le punem in vasul cu ulei incins sa se caleasca putin,adaugam pasta de rosii,apa,sare,piper,zeama si coaja de lamaie,menta,busuioc iar dupa 3-4min de fiert adaugam cous-cousulş
punem capacul si oprim focul;
dupa 10min amestecam usor cu o furculita apoi se poate servi.
1
optional,puteti adauga 1-2catei de usturoi necuratati iar la sfarsit ii scoateti
2
legumele nu trebuie sa fie prea moi,asa ca nu trebuiesc fierte prea mult