Imi place mult supa de galuste si imi amintesc ca atunci cand eram mica porecla mi-era galusca,,:))...tocmai pt ca de prindeam oala cu supa mancam toate galustele si lasam doar zeama...:)):)):))
Am curatat legimele,le-am taiat fasii si le-am pus la fiert alaturi de spatele de pui.
Cand spatele a fost fiert,am l-am scos pe o farfurie,am strecurat supa de surplusul de grasime si am pus-o din nou la fiert
Intre timp am pus ouale intr-un castronel cu un vf de cutit de sare si unul de praf de copt,am omogenizat sa ramana nici prea moale nici prea vascos si l-am pus langa supica cam 20 minute pana legumele s-au fiert in intregime..
Am potrivit cu sare si piper,apoi cu o lingurita am pus din compozitia galutelor in supa ce fierbea pe foc mediu..
Am presarat frunze de patrunjel si am mai dat intr-un clocot si gata
Pofta buna
1
praful de copt asigura o reusita 100% a galustelor...sa iasa moi si pufoase