Supica de pui cu multe galuste

de cismaru_nicoleta in Supe, 16 Mar 2011 | 4208 vizualizari

 

Imi place mult supa de galuste si imi amintesc ca atunci cand eram mica porecla mi-era galusca,,:))...tocmai pt ca de prindeam oala cu supa mancam toate galustele si lasam doar zeama...:)):)):))

 

INGREDIENTE

  • Un spate de pui(eu am avut de casa,trimis de mama)
  • 4 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1/2 radacina telina
  • gris
  • un vf de cutit praf de copt
  • frunze patrunjel
  • 2 oua
  • sare 
  • piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supica de pui cu multe galuste:

Am curatat legimele,le-am taiat fasii si le-am pus la fiert alaturi de spatele de pui.

Cand spatele a fost fiert,am l-am scos pe o farfurie,am strecurat supa de surplusul de grasime si am pus-o din nou la fiert

Intre timp am pus ouale intr-un castronel cu un vf de cutit de sare si unul de praf de copt,am omogenizat sa ramana nici prea moale nici prea vascos si l-am pus langa supica cam 20 minute pana legumele s-au fiert in intregime..

Am potrivit cu sare si piper,apoi cu o lingurita am pus din compozitia galutelor in supa ce fierbea pe foc mediu..

Am presarat frunze de patrunjel si am mai dat intr-un clocot si gata

Pofta buna

TIPS-URI

1

praful de copt asigura o reusita 100% a galustelor...sa iasa moi si pufoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Supica de pui cu multe galuste" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de usturoi