Supa-crema de dovleac

de lilik in Supe/Ciorbe, 9 Oct 2010 | 5281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr dovleac
  • 200 gr cartofi
  • 1 ceapa mica 
  • parmezan
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de dovleac:

curatam dovleacul si cartofii si ii taiem cubulete

.curatam ceapa si o tocam marunt,o punem intr-o cratita la innabusit cu putin ulei,apoi adaugam cubuletele de dovleac si cartofi si acoperim cu apa.

punem capacul si lasam sa fiarba la foc mic pana incep sa se farame.

cu un tel sau in blender facem crema.

potrivim de sare,punem putin parmezan si putin ulei.

servim cu felii de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

09.10.2010, 20:52

O , ce bunaaa! Merita cele 5 f., pot sa mananc si eu fara restrictii

ela 1

10.10.2010, 00:59

lipseau furculitele....le-am pus eu

lilik 1

10.10.2010, 01:00

mersic elutza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]