Supa de spanac cu smantana si slaninuta

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 4 Mai 2020 | 2990 vizualizari

 

  Avem spanac prospat, de gradina. O supa rapida si gustoasa place tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde-de gradina
  • 100 gr slaninuta afumata - de casa
  • 50 ml ulei masline
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri orez
  • 1 pahar smantana
  • 2 linguri otet de mere
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac cu smantana si slaninuta:

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Ceapa,usturoiul  si morcovul se taie in bucati , chiar neregulate , si se toaca marunt cu ajutorul tocatorului electric .
  3. Legumele maruntite se soteaza usor in ulei .
  4. Adugati 2 l apa si orezul . Sarati. Puneti si slaninuta taiata feliute increstate .
  5. Dupa 15 minute  adugati spanacul taiat fasiute . Piparati .Acriti cu otet de mere
  6. Dregeti supa cu smantana diluata cu zeama calda [ sa nu se faca cocoloase ].
  7. Gustati si sarati daca mai este nevoie .

                          Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac cu smantana si slaninuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

madi_marin 1

05.05.2020, 21:27

Imi place!

cristinutanicolita 1

05.05.2020, 21:34

Buna!

dantes 1

09.05.2020, 11:55

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz