Imi plac mult supele instante,dar niciodata nu le las simple. De fapt,de cele mai multe ori am nevoie doar de taiteii din pachet,restul il adaug eu.
Pasta miso gasiti pe koreanfood,o recomand, este exact ca cea din Japonia. Taiteii folositi sunt Maggi Fidelicious,din toti incercati pana acum,acestia mi se par cei mai buni,raman elastici chiar si dupa ce stau in supa.Puteti folosi supa de pui de casa,daca nu aveti folositi pachetul cu aroma din Fidelicious.
Aceasta supa se consuma deindata.
Punem supa intr-o craticioara si punem pe foc. Daca nu aveti supa de pui,puneti apa ,iar cand aceasta incepe sa fiarba,adaugati continutul plicului.
Taiem ciupercile in doua si le punem in craticioara. Adaugam si varza chinezeasca taiata fasii.
Lasam sa fiarba 2 minute,dam focul mic. Intr-un bol punem pasta miso si adaugam putina supa. Amestecam bine,apoi turnam in oala. Lasam la foc mic.
Adaugam taiteii,mai tinem pe foc un minut,apoi punem supa in bolul din care servim. Se orneaza cu ceapa verde taiata marunt si oul taiat rondele.