Supa de vitel cu taitei de casa

de Gicuta in Supe, 22 Oct 2015 | 3859 vizualizari

 

O supa delicioasa,sanatoasa si cu o aroma deosebita fata de celelalte supe.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase de vitel(cu carnita)
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • un ardei gras
  • o bucata mica de telina
  • o radacina patrunjel
  • sare
  • piper
  • o legatura patrunjel verde
  • taitei de casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu taitei de casa:

Spalam oasele de vitel si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.Indepartam  spuma formata . Mai adaugam apa cand scade. Cand carnea incepe sa devina frageda,punem legumele taiate bucati mari si ceapa intreaga.Lasam pe foc pana carnea se desprinde de pe oase si legumele sunt fierte. Dam deoparte si scoatem legumele si oasele din supa cu o spumiera (sau putem strecura supa) . Punem din nou pe foc si cand clocoteste adaugam taiteii si lasam sa fiarba in jur de zece minute.Potrivim gustul de sare si piper, adaugam rondele de morcov fiert si carnea taiata cubulete. Lasam sa mai dea cateva clocote, dam deoparte si presaram patrunjel. Pofta mare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post