Supa de somon cu cartofi

de katty in Supe, 9 Dec 2016 | 12087 vizualizari

 

In zilele cu dezlegare la  peste, cred ca merge de minune aceasta supa, inlocuind iaurtul cu smantana vegetala.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 4 cartofi medii
  • 300 gr file de somon fara piele
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • piper negru macinat
  • 150 gr iaurt + pentru servit
  • marar verde tocat fin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de somon cu cartofi:

Tocam ceapa fin si o punem la calit, in uleiul incins. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam cartofii, apoi stingem cu apa sau supa de legume, cat sa acopere cartofii si sa depaseasca cu 2-3 degete. Adaugam sare, piper negru macinat si fierbem aproximativ 15 minute, pana cartofii s-au inmuiat. Somonul il taiem cubulete si il adaugam in acest moment. Il lasam sa fiarba aproximativ 5 minute. Adaugam cate putina zeama fierbinte peste iaurt, apoi turnam iaurtul in supa. Infierbantam supa, fara a o mai fierbe si adaugam si mararul  tocat fin. Servim supa fierbinte cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de somon cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

11.12.2016, 18:15

Doamne, cat de buna trebuie sa fie!

LiviaBadea 1

02.03.2017, 21:04

Hmmm, arata apetisant...deja mi e foame

dorina38 1

03.03.2017, 21:12

Vreau si eu 😙😙😙

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa de gulii