Supa de salata verde

de Anett in Supe, 2 Apr 2017 | 6939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 salata verde
  • 250 gr sunca afumata
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • cub de supa de gaina
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura mica patrunjel
  • 1 legatura mica marar
  • 2 linguri faina
  • 250 ml lapte
  • ulei pentru prajit
  • 1.5 l apa
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de salata verde:

Se spala salata si se taie, dar nu foarte marunt. Se taie fasii subtiri sunca si ardeiul, tocam ceapa si usturoiul.

Punem cateva linguri de ulei intr-o cratita, adaugam ardeiul, sunca, ceapa si usturoiul, punem cratita pe foc, si lasam sa se prajeasca pentru cateva minute.

Adaugam salata si turnam apa in cratita. Tocam patrunjelul si mararul si le punem in supa. Adaugam cubul de supa de gaina, asezonam cu sare si piper si lasam sa fiarba pentru cateva minute.

Intr-o cana, amestecam laptele si faina, apoi punem cateva linguri din supa si turnam compozitia in supa. Amestecam bine si fierbem pentru 10 minute.

TIPS-URI

1

se poate face adaugand ou, in loc de sunca

2

putem folosi si condimente uscate (patrunjel si marar)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]