Supa de rosii, morcovi, sfecla fiarta si goji

de AlexTeacher in Supe, 28 Sep 2015 | 3116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rosii coapte – 3 buc
  • Morcovi – 2 buc
  • Sfecla fiarta – 1 buc
  • Apa – 500 ml
  • Oregano proaspat – 4 frunzulite
  • Sos tabasco – 1 lingurita
  • Goji berries – 3 linguri (1 lingura/portie)
  • Sare si piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii, morcovi, sfecla fiarta si goji:

 

  • Taie rosiile, morcovii si sfecla cuburi si adauga-le in blenderul Oster Versa;

  • Peste acestea pune apa si oregano proaspat;

  • Activeaza functia presetata „Soup”;

  • Odata incheiat programul de gatire, adauga sare, piper si lingurita de sos Tabasco;

  • Serveste cu goji berries deasupra pe care le lasi cateva min la hidratat in supa;

 

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii, morcovi, sfecla fiarta si goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

29.09.2015, 07:52

) Pentru mine este de bebelusi . Imi place sa vad texturi si consistente diferite la o supa

- Andreea - 1

29.09.2015, 09:13

Bogorodea Marian 1

29.12.2015, 03:12

sunt foarte bune fructele goji in mancare...are cei mai multi antioxidanti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste imperiale