Este o supa cu fara prea multe batai de cap, face treaba pentru tine acest minunat aparat, Crock Pot-ul. A iesit o supa tare buna, chit ca a fost fara carne.
Se conecteaza aparatul la sursa de curent. Se seteaza pe programul High pentru 3 ore. Se pune uleiul in vasul aparatului si se acopera cu capacul.
Se curata ceapa si se taie marunt. Morcovul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari. Se curata si telina iar ardeiul kapia se taie in fasii.
Se pune ceapa peste ulei si se amesteca. Se lasa 10 minute dupa care se pune morcovul, telina si ardeiul. Se amesteca totul, se lasa impreuna cca 10 minute dupa care se toarna apa calduta, se adauga sare si piper dupa gust, se amestca si se pune capacul. Se lasa sa isi faca treaba.
Dupa ce au trecut 2 ore, se adauga sucul de rosii, se pun legumele deshidratate si se lasa mai departe sa fiarba.
Intre timp se pun taiteii la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Inainte cu jumatate de ora se pun si taiteii, se mai potriveste gustul de sare daca este nevoie si se lasa pana la final.
Se serveste cu ardei iute alaturi, simpla sau cu smantana., garnisita cu patrunjel verde tocat.
Pofta buna!