Pulpele de pui gătite lent, acompaniate de măsline verzi umplute cu sâmburi de migdale și vegetale ne-au încântat papilele gustative zilele trecute.
De repetat, au fost foarte fragede și gustoase.
Pulpele se spală, se curăță de eventualele pene rămase, apoi se așază în vasul de ceramic de la aparatul slow cooker Crock Pot.
Se asezonează de ulei, condimente pentru pui și vin.
Legumele se spală, curăță și taie grosier.
Usturoiul se lasă în coajă și se taie felii rotunde din căpățâna întreagă.
Peste pulpele condimentate se pun felii de ardei kapia, de roșii, feliile de usturoi, măslinele întregi umplute cu sâmbure de migdală, ceapa roșie feliată, tijele de apio, tăiate în patru și kaiserul tăiat feliuțe.
Se setează aparatul la programul High pentru 4 ore. Simplu și gustos, gătit lent, fără bătăi de cap. Dacă între timp ați plecat la alte treburi, pulpele vor rămâne la cald, până ce deconectați aparatul de la sursa de energie.
Pulpele se savurează cu legumele coapte ca atare, sau acompaniae de garnitura preferată.
Spor și poftă bună!