1. puneti supa de legume sau pui pe foc
2. incalziti uleiul intr-o cratita mare
3. curatiti ceapa si usturoiul, apoi le caliti la foc mijlociu timp de 5 minute pana sant moi
4. spalati si uscati busuiocul, lasati cateva frunzulite pentru decor, restul taiati ca sa rezulte o lingura
5. spalati lintile si lasatile sa se scurga, apoi le puneti la fiert impreuna cu rosiile si supa cu ceapa calita
6. o aduceti supa la fierbere, apoi o acoperiti cu capac si o lasati sa fiarba 15 minute
7. inainte de sfarsitul fierberii cu 5 minute puneti in supa ½ di busuiocul taiat
8. faramati cu o furculita branza moale si adaugati in ea a doua jumatate de busuioc
9. pulpa din supa o faramati pana la starea de pireu apoi adaugati sare si piper dupa gust
10. inainte de a servi supa puneti in fiecare farfurie cateva linguri de branza moale cu busuioc si decorati-o cu cateva frunzulite de busuioc
Pofta buna !!!