Punem ceapa tocata in oala cu uleiul fierbinte. Presuram putina sare si 2-3 linguri cu apa. O tinem pe foc 2 minute
Adaugam radacinoasele rase pe razatoarea mica si le calim si pe ele 2 minute
Turnam apoi rosiile pasate, amestecam inca 1 minut
Adaugam 2 litri de apa si lasam 25 minute sa fiarba la foc mic dupa care punem ardeiul si verdeata taiate marunt
Gustam de sare, putem pune un cub baza pentru mancaruri cu gust de gaina daca ne place si ne ocupam de galusti.
Batem foarte bine ouale intregi.
Adaugam grisul si amestecam de sus in jos pana se incorporeaza
Dupa aceasta operatiune nu mai amestecam deloc pentru ca se va intari si galustile nu vor mai fierbe
Luam din compozitie cu o lingutita umezita in prealabil si o scufundam in supa care fierbe usor. Asteptam sa se desprinda si continuam pana terminam toate galustile
Punem capac si le lasam sa fiarba inca 10-15 minute la foc mic, adaugand din cand in cand, cateva linguri cu apa rece
Pofta buna!