Supa de puisor

de raus in Supe, 23 Noi 2010 | 4741 vizualizari

 

de preferat e sa folosim un pui de tara de vreo 7-8 luni si multe legume...nu vegeta sau nu stiu eu ce chimicale

 

INGREDIENTE

  • tacamurile de la pui(aripi,gheare,gat,spinare,coaste)
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • 1 leg.patrunjel
  • sare,piper
  • taitei de casa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de puisor:

Bucatelele de pui se spala bine si se pun la fiert cu un praf de sare.Am fost atent sa adun spuma cand s-a adunat.Ceapa,morcovii,telina le-am taiat ....si mai mare si mai marunt si le-am pus in oala care fierbea alene pe aragaz.Cand aproape au fiert,am adaugat cartofii taiatzi cuburi generoase si,dupa 10 min, am aruncat si o mana de taitzei facutzi cu oua de bibilica de catre mama si uscati pe un stergar in camara.Era sa uit...inainte de taitzei,dam focul mai domol,sa nu se sfarme bunatatea de fidea ca asta e marfa de contrabanda....Din cand in cand,mai gustam sa vedem daca au fiert toate alea si,la sfarsit,daca e OK totul,presaram putin piper macinat atunci, stingem focul si zvarlim patrunjelul taiat marunt si acoperim cu un capac ...asa ca la un ceai in miezul iernii. Pai...cam asta e...

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de puisor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocoli (cu mustar)