Am facut aceasta supa de pui dupa propria imaginatie. Nu este ceva standard. Am adaugat legumele preferate. Sper sa va placa si voua.
Se fierbe carnea de pui cu vegeta si putina sare.
Intre timp se prepara taiteii de casa (faina, 1 ou si sare). Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o coca care apoi se intinde cat se poate de subtire si se taie in 4. se lasa sa respire 5-10 minute apoi se ruleaza fiecare foaie si se taie cat se poate de subtire. Se intind taitetii taiati pe o foaie de copt si se lasa 1 ora sa se usuce putin.
Se adauga ceapa, morocul si telina taiate cuburi. Dupa ce au fiert putin se scoate carnea si se desface de pe oase si se taie bucati, iar apoi se adauga in ciorba impreuna cu ardeiul, fasolea verde si taiteii. Dupa ce sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii sau rosiile taiate cuburi si usturoiul taiat in 4. Cand toate sunt fierte se potriveste de sare si se adauga patrunjelul.
Se serveste cu lamaie sau simpla
Pofta buna
1
puteti adauga ce legume vreti, dupa gust.
2
puteti folosi leusteanul ca ii da o aroma mai buna dar eu aici nu am gasit decat patrunjel