Pulpele le-am spalat bine si le-am portionat.Am curatat legumele,le-am spalat si le-am taiat bucati mari(ceapa intreaga,taiata in 4 dar nu de tot). In Kukta mea de 8l le-am pus pe toate, am adaugat apa(aproape plina fara 3 degete) ,concentratul, sarea, piperul si am lasat sa fiarba la foc mic 3 min dupa ce a inceput sa fluiere. Cand am putut desface capacul(eu il deschid iar cand nu mai e presiune in oala,cade singur si-l aud) am scos cu o paleta legumele,carnea si le-am pus intr-un castron.Am strecurat zeama si am pus-o in oala in care am vrut sa fac supa(avand mai multa zeama,cca 2 l i-am pus in alt vas,impreuna cu pulpele, pt felul 2).
Separat am pus apa si sare intr-o cratita iar cand a inceput sa dea in clocot am adaugat taiteii pe care i-am fiert 2 min,dupa care i-am luat cu spumiera si i-am pus in supa,bucatile de spate(erau in continuarea pulpelor) si am adaugat frunzele de telina si patrunjel.
1
la noi in casa.... in supa(in farfurie) adaugam ...o ling.mujdei de usturoi
2
morcovii si telina le puteti lasa in supa
3
se arunca ceapa(o puneti la fiert curatata dar cu codita taiata dar nu de tot,ptr a nu se imprastia in supa)si ardeii.