Supa de pui cu taitei de casa

de kamy in Supe, 28 Oct 2010 | 6062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe intregi
  • 3 morcovi
  • 1 telina potrivita
  • 1 ceapa
  • 2 ardei verzi mai mici
  • 2 cartofi potriviti
  • taitei
  • 3-4 catei de usturoi
  • concentrat de pui
  • sare,piper
  • frunze de telina si patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei de casa:

Pulpele le-am spalat bine si le-am portionat.Am curatat legumele,le-am spalat si le-am taiat bucati mari(ceapa intreaga,taiata in 4 dar nu de tot). In Kukta mea de 8l le-am pus pe toate, am adaugat apa(aproape plina fara 3 degete) ,concentratul, sarea, piperul si am lasat sa fiarba la foc mic 3 min dupa ce a inceput sa fluiere. Cand am putut desface capacul(eu il deschid iar cand nu mai e presiune in oala,cade singur si-l aud) am scos cu o paleta legumele,carnea si le-am pus intr-un castron.Am strecurat zeama si am pus-o in oala in care am vrut sa fac supa(avand mai multa zeama,cca 2 l i-am pus in alt vas,impreuna cu pulpele, pt felul 2).

Separat am pus apa si sare intr-o cratita iar cand a inceput sa dea in clocot am adaugat taiteii pe care i-am fiert 2 min,dupa care i-am luat cu spumiera si i-am pus in supa,bucatile de spate(erau in continuarea pulpelor) si am adaugat frunzele de telina si patrunjel.

 

 

TIPS-URI

1

la noi in casa.... in supa(in farfurie) adaugam ...o ling.mujdei de usturoi

2

morcovii si telina le puteti lasa in supa

3

se arunca ceapa(o puneti la fiert curatata dar cu codita taiata dar nu de tot,ptr a nu se imprastia in supa)si ardeii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca cu legume