Supa de pui cu taitei

de Irina in Supe, 8 Iul 2015 | 4859 vizualizari

 

Chiar de e cald afara, o supa usoara de pui tot merge, nu-i asa?

 

INGREDIENTE

  • spatele, jumatate de piept, aripile de la un pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • sare
  • piper
  • taitei
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei:

Am maruntit puiul, dar am folosit doar o parte din el la supa: spatele, aripile si o bucata de piept, restul a fost destinat unei fripturi. 

Spalat bine si curatat, am pus puiul la fiert. Am curatat spuma formata deasupra si am adaugat in supa si legumele: ceapa, morcovii taiati in doua si telina taiata felii. 

Cand carnea si legumele au fiert, am adaugat taiteii, am condimentat cu sare si piper, am presarat patrunjel proaspat tocat si am oprit focul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui