Supa de pui cu taietei de casa

de MIUTA in Supe, 20 Iun 2011 | 7059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare de pui
  • o legatura morcovi noi
  • o ceapa uscata
  • o jumatate de ardei
  • o bucata de telina
  • o radacina patrunjel
  • taietei de casa
  • sare,piper
  • 2 cuburi vegeta cu gust de pui
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taietei de casa:

Se spala si se curata foarte bine pulpele de pui.Intr-o cratita se pun la fiert in apa rece cu putina sare.

In cratita se adauga si zarzavaturile curatate,spalate si taiate in patru.

Se lasa totul sa fiarba la foc mic si se spumeaza din cand in cand.

In alta cratita se vor fierbe taieteii cca.5 minute apoi se lasa sa stea in apa fierbinte inca 5 minute.

Se spala taieteii in strecuratoare cu apa rece si se lasa la scurs.

In cratita in care facem supa adaugam 3 linguri de ulei si calim putin morcov dat pe razatoarea fina.

Nu lasam morcovul foarte mult la calit si adaugam peste el supa strecurata.

Lasam sa fiarba cateva minute,adaugam cuburile de vegeta,piper si sare daca mai este nevoie.

Adaugam taieteii de casa si lasam sa fiarba inca un minut.

Servim supa cu o pulpa de pui,morcov si patrunjel verde.

Legumele din supa nu se arunca,eu le-am tocat marunt si le-am amestecat cu un castravete murat tocat marunt si maioneza.

Astfel am avut si un aperitiv foarte gustos la masa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de perisoare