Pe cuvant, cele mai bune si pufoase galuste!
Umplem vasul aparatului cu 2l -2,5 l apa plata. Taiem pieptul de pui in cuburi mici si il adaugam in apa. Selectam din MENU functia BOIL si setam timpul pentru 15 minute. Inchidem capacul si pornim aparatul din butonul START. Dupa scurgerea timpului, adaugam legumele tocate marunt si cele 2 linguri cu ulei, selectam functia STEW si fixam timpul la 40 de minute. Cand ne-au mai ramas aproximativ 20 de minute pregatim galustele amestecand oul cu grisul. Omogenizam compozitia si cu ajutorul unei lingurite formam galustele pe care le adaugam in supa. Condimentam dupa gust si lasam supa sa fiarba in continuare. La finalizarea programului presaram patrunjelul proaspat tocat. Tot acum se va trece automat pe functia KEEP WARM, ceea ce ne va permite sa servim o supa calda chiar si la cateva ore dupa terminarea acesteia. Pofta buna!