Supa de peste cu legume

de Aly_M in Supe, 24 Iul 2014 | 2784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti (macrou)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • otet(dupa gust)
  • piper
  • foi de dafin (2-3)
  • usturoi (1 capatana)
  • ulei (3-4 linguri)
  • sare
  • delikat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de peste cu legume:

Pestele se spala, se taie capatana si coada (pt ca da gust amar) si apoi se taie cum doreste fiecare.

Legumele se toaca marunt sau mai mari si se pun la fiert cu mai multa apa. Dupa ce s-au fiert foarte bine se pun bucatelele de peste. Se lasa maxim 10 min sa fiarba cu totul dupa care se pun uleiul, sarea (dupa gust), piper, foile de dafin, delikatul, usturoiul taiat feliute si otet dupa gust. Se mai lasa cateva minute sa fiarba apoi se ia de pe foc.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de peste cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Halászlé -Supa ungureasca de peste