Supa de mazare si cartofi cu busuioc

de laylalala in Supe, 26 Feb 2010 | 2892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 litru zeama de supa de legume
  • 800 gr cartofi, curatati si taiati cubulete
  • 1 conserva (420 gr) mazare, scursa
  • sare si piper, dupa gust
  • 2 lingurite busuioc macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de mazare si cartofi cu busuioc:

Se incinge o cratita la foc potrivit si se aduaga uleiul.Se adauga ceapa toacata si se caleste 4-5 minute, pana cand se inmoaie.Se adauga cartofii si zeama de supa de legume si se lasa sa fiarba acoperit 15-20 minute, apana cand cartofii s-au inmuiat.Se adauga mazarea scursa si se mai lasa sa fiarba neacoperit 5 minute.
Se ia cratita de pe foc si se pun deoparte ¼ din cantitatea de legume.Restul de paseaza impreuna cu lichidul din cratita pana cand se obtine o pasta fina.Se asezoneaza dupa gust, se adauga 2 lingurite busuioc macinat si se amesteca.Supa se poate servi cu paine si cateva linguri de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare si cartofi cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema cu sfecla, cartofi, mere