Supa de mazare cu orez nedecortificat

de rivka in Supe, 4 Aug 2010 | 4560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de mazare-morcovi jumi-juma
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingurita pasta de ardei iute=sambal
  • 1 cescuta orez nedecortificat
  • 1 conserva mica pasta de tomate
  • 2 lingurite patrunjel uscat
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de mazare cu orez nedecortificat:

Se toaca ceapa marunt si se pune in oala de supa in cele 4 linguri de ulei de masline.Ceapa se dustuieste scurt pana cand incepe sa-si lase miros.Se adauga apa si orezul si se lasa cca 10 minute la fiert la foc mic sub capac.Se adauga pasta de rosii, mazarea si mocovii din borcan, verdeata patrunjelul uscat si se mai lasa cca 5 minute.Se opreste focul. Se serveste fierbinte, dupa dorinta se poate servi si cu smantana. Este o supa usoara, plina de fibre si foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare cu orez nedecortificat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Teo 1

04.08.2010, 23:17

Asa e Rivka, si eu am urmarit emisiunea! si eu as fi vrut ceasca si farfuria , dar a cerut-o Madi mai inainte !

Corinuta 1

05.08.2010, 00:31

nadina73 1

05.08.2010, 01:08

si de aici vreau si als 5 f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii si crutoane