Supa-crema de morcovi

de Tabita _ in Supe, 16 Feb 2013 | 6802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 ml supa sau puneti la fiert 800 ml apa cu un cub de concentrat
  • 2-3 linguri unt
  • 5 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 telina
  • 1/2 pastarnac
  • 1 cartof
  • 1/2 cana lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de morcovi:

Se taie legumele cubulete si se calesc in unt.

Se adauga supa peste ele si se lasa sa fiarba 15 minute dupa care se paseaza legumele cu ajutorul unui blender sau al unui tel.

Se adauga cca 1/2 cana lapte in functie de consistenta pe care o dorim, mai fluida sau mai densa.

Se repune la fiert pentru inca cateva minute.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Inainte de servire se adauga patrunjelul.

Se serveste cu smantana si crutoane. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa de morcovi cu ghimbir, chili si lapte de cocos