Taiem fazanul in patru si il spalam bine. Il punem la fiert, intr-o oala cu apa rece. Spumam de cate ori este nevoie, apoi adaugam morcovii curatati, spalati si taiati rondele, ceapa curatata, intreaga, tijele de telina, foaia de dafin si boabele de piper. Fierbem la foc mic, pana carnea este moale. Scurgem zeama, pastram morcovii in zeama, adaugam sare si lasam sa dea 2-3 clocote, apoi adaugam taiteii si fierbem cateva minute. Daca supa nu este suficient de grasa, putem adauga 1 lingura ulei. Stingem focul, adaugam fasii de piept de pui, 1/2 de cana de apa rece (stopeaza umflarea taiteilor) si patrunjelul verde tocat si acoperim oala cu un capac. Servim supa fierbinte.
1
Putem pregati taiteii cu o zi inainte.
2
Daca ii pregatim atunci si nu s-au uscat, reducem timpul de fierbere