Supă de fasole pestriţă

de sergentlacratita in Supe, 4 Apr 2014 | 5406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe pestriţă
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă galbenă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 1 lingură concentrat de legume
  • 1 ceşcuţă ulei
  • 1 linguriţă cimbru uscat
  • pătrunjel proaspăt pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de fasole pestriţă:

Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de roşii, uleiul, concentratul de legume, ceapa verde şi cimbrul, am lăsat pe foc încă 30 minute, am stins focul, am acoperit oala şi am lăsat supa să se odihnească 15 minute, înainte de a o servi.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de fasole pestriţă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]