V-am tot promis retete gatite in oala minune si, desi o folosesc mai mult decat intensiv, am tot amanat acest lucru din lipsa de timp (aceeasi problema, bat-o vina!). Iata insa ca i-a venit randul si acestei supe minunate, pe care o gatesc cu drag ori de cate ori simt ca ma cuprinde raceala, sau imi doresc ceva usor si rapid.
Am curatat legumele si le-am taiat bucati mai mari (cu exceptia morcovului) si le-am pus in oala minune, impreuna cu pulpa de curcan si condimentele si apa. Am lasat sa fiarba sub presiune 10 min., apoi am lasat sa se depresurizeze singura, timp in care am pregatit taieteii asa: am curatat morcovul si am inceput sa rad fasii fine cu ajutorul instrumentului din imaginea colaj (este un curatitor de legume cu dinti).
Am ridicat capacul oalei, am strecurat supa, am taiat carnita in bucatele, am adaugat taieteii-morcovul si am pus din nou totul la fiert sub presiune inca 4 minute. Asta a fost tot! Am servit fierbinte, cu patrunjel tocat.
Enjoy!