O supa minunata si perfecta pentru zilele de sarbatoare sau pur si simplu pentru o duminica in familie. As putea zice ca mi-a placut chiar mai mult decat supa de pui.
Pulpa de curcan o crestam pe langa os si o punem la fiert in apa rece cu sare (am folosit un vas de 4.5 l ).
Cand incepe sa fiarba indepartam spuma pana devine limpede.
Adaugam boabele de piper si mai lasam sa fiarba aproximativ o ora.
Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam legumele curatate, spalate si taiate in doua daca sunt foarte mari.
Mai completam cu apa fierbinte daca a scazut si lasam sa fiarba la foc mic.
Cand sunt fierte atat legumele cat si carnea, scoatem carnea si legumele pe o farfurie si strecuram supa.
Indepartam carnea de pe os cat este inca calda si o partea din ea o taiem bucatele si o adaugam in supa. ( cu cealalta parte eu am facut o salata)
La fel adaugam 2 morcovi taiati rondele (legumele fierte le-am folosit la salata).
Pastele le fierbem separat in apa cu sare si la final le adaugam in supa.
Servim supa calda cu patrunjel verde tocat.