Supa cu tagliolini

de Valclaudia in Supe, 1 Sep 2013 | 5187 vizualizari

 

cu taitei foarte fini, mai exact. Pe care eu nu-i las deloc la fiert, adunci cand ii adaug in oala am si stins focul la mancare.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. tagliolini (taitei fini cu ou)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 2 morcovi mari
  • 2 linguri de ulei
  • 3l apa
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu tagliolini:

Curatam legumele si le spalam.

Morcovul se taie rondele (eu am folosit cutitul de taiat cascaval sa obtin acele felii ondulate).

Ceapa se toaca marunt, la fel ardeiul se taie cubulete.

Calim toate legumele in doua linguri de ulei pana devine ceapa sticloasa, adaugam sare si piper dupa gust, apoi apa si lasam sa fiarba acoperit pana se inmoaie morcovul.

Adaugam pastele tagliolini si stingem focul.

Presaram verdeata (patrunjel verde) tocata si lasam oala acoperita cateva minute pentru a se intrepatrunde aromele.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu tagliolini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste din branza - in vas Zepter