Supa cu piept de pui si taitei

de Lily_Musat in Supe, 25 Iun 2009 | 29158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov razuit
  • 1 ceapa intreaga
  • 4 cartofi taiati cubulete
  • Cateva Frunze de telina tocate marunt
  • Pastarnac taiat marunt
  • 1 piept de pui fiert si tocat cubulete
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de delicat de gaina
  • 2 linguri de ulei
  • Patrunjel verde
  • Un manunchi de taitei cu ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu piept de pui si taitei:

Punem 2 litri de apa la fiert cu ulei si sare. Cand a dat in clocot punem legumele si lasam sa fiarba bine pana cand se farama. Adaugam delicatul cu gust de gaina si lasam sa mai fiarba putin. Intr-o cratita separat fierbem pieptul de pui,il taiem cuburi si il punem in oala peste legumele care deja sunt fierte.

Mai lasam sa mai fiarba 10 minute, punem taiteii pe care ii lasam sa fiarba 2 minute, punem patrunjelul verde si oprim flacara apoi astupam oala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu piept de pui si taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Lily_Musat 1

27.10.2009, 12:47

Pentru ca pieptul de pui de cumparat are gust de medicamente. Daca ai piept de pui de tzara merge altfel nu, mie nu imi place.

christyansen 1

16.07.2012, 15:25

f buna bv bv bv bv bv!!!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovlecei