Supa cu paste fainoase (inele)

de Valclaudia in Supe, 5 Mai 2017 | 6613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi mari
  • 1 ceapa medie
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 pastarnac mare
  • 1 telina mica
  • 2 linguri legume uscate
  • cca 100 gr paste fainoase cu ou (inele)
  • cca 2l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu paste fainoase (inele):

Curatam legumele si le spalam sub jet de apa rece.

Punem apa cu uleiul in oala, la foc mediu.

Morcovii ii taiem betigase, telina si pastanacul se taie bucati de marimea dorita.

Ceapa curatata si spalata se pune intreaga la fiert, adaugam restul legumelor in oala si le fierbem 20 minute.

Indepartam ceapa din supa, adaugam legumele deshidratate, sare si piper dupa gust, punem inelusele la fiert pentru 5 minute.

Oprim focul, presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu paste fainoase (inele)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de gulie