Supa cu galuste

de Dya Daniela Andrei in Supe, 3 Iun 2011 | 6571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • radacina de telina si pastarnac,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei,
  • praz
  • 2 cepe,
  • 2 cartofi taiati cubulete,
  • sare/delikat dupa gust,
  • patrunjel verde,
  • 50 gr paste,
  • 2 linguri ulei,
  • un praf de sare, 2 oua si 100 gr gris pentru galuste

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Tocam legumele si le punem la fiert intr-un litru si jumatate de apa.

Intre timp pregatim galustele: amestecam ouale cu grisul  si sarea avand grija sa obtinem o compozitie potrivita ca si consistenta. Cu o lingurita turnam cate putin din compozitie in supa fierbinte lasand sa fiarba aproximativ 15 minute. Cand au fiert legumele adaugam uleiul, condimentele si galustele. Spre final adaugam pastele si verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ouale folosite trebuie sa fie la temperatura camerei, in caz contrar (daca sunt luate direct din frigider - daca sunt reci) galustele se vor sfarama la fiert

2

Compozitia nu trebuie sa fie prea groasa  (daca e necesar mai adaugam un ou) deoarece galustele nu vor fierbe suficient si vor fi atat "crude"  in interior cat si prea tari

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume