Supa crema din frunze de ridichi

de Lau in Supe, 16 Mai 2011 | 4669 vizualizari

 

reteta o am de la criss ii multumesc a fost foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 4 legaturi frunze de ridichi
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • sare
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema din frunze de ridichi:

cartofii si ceapa se curata, se spala, se taie sferturi si se pun la fiert  in apa cu sare

frunzele de ridichi se spala bine.

cand cartofii sunt aproape fierti se adauga frunzele de ridichi si se lasa sa fiarba pana se inmoaie

se lasa sa se raceasca

se scurg de apa, se pun in blender si se adauga apa in care am fiert legumele,(depinde de cat de groasa dorim sa fie supa)

se potriveste de sare si se serveste cu smantana

TIPS-URI

1

eu am amestecat continutul cu 2 linguri de smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema din frunze de ridichi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sfecla rosie