Supa crema de rosii cu taitei de post

de cristinutanicolita in Supe, 26 Noi 2015 | 5050 vizualizari

 

Inspiratie Timea.
A iesit delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 felie telina radacina
  • 2 ardei
  • 1 dovlecel
  • 4 morcovi
  • 1 borcan rosii in suc propriu
  • 2 cartofi
  • sare
  • 150 g taitei de post
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii cu taitei de post:

Punem 2,5 l de apa la fiert .

Legumele le curatam,spalam si le taiem bucati mari. Le adaugam in apa clocotita.

Dupa 15 min adaugam si rosile.

Cand legumele sunt fierte le luam de pe foc si le pasam cu ajutorul blenderului.

Potrivim gustul de sare,adaugam putin ulei si mai fierbem cca 10 min.

Pastele le fierbem separat in apa cu sare si le adaugam in supa in momentul servirii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii cu taitei de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca cu legume