Reteta de Ciorba de pui cu tarhon preparata in vas Zepter
Se pune carnea de pui la fiert, se arunca apa, se spala carnea si se pune cu apa curata din nou la fiert (se pune apa cat vrei sa ramana - se ia in considerare si borsul-, cand gatesti in vasul Zepter nu exista evaporare). Cand apa fierbe, se pun legumele rase, orezul, jumatate din leustean si jumatate din tarhon.
Cand clocoteste apa se pune capacul si se opreste focul (ciorba continua sa se prepare chiar daca nu merge focul, asta datorita caldurii acumulate in baza vasului).
Dupa o jumatate de ora se da din nou drumul la foc, se adauga borsul fiert, restul de verdeata, se sareaza dupa gust. Se da un clocot, se opreste focul, se lasa cam 10 minute sa se “linisteasca” si se drege ciorba cu doua galbenusuri.
reteta advertorial Zepter. Zepter si bucataras.ro te invata sa folosesti corect vasele Zepter