Supa crema de rosii

de cismaru_nicoleta in Mancaruri de post, 27 Feb 2011 | 3925 vizualizari

 

Pofta buna

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii
  • 1 lingurita cimbru macinat
  • 1 lingurita rozmarin macinat
  • 1/2 lingurita piper cu lamaie
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 frunza de varza rosie(pt culoarea neasemuita)
  • 1 ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii:

Am pus la fiert morcovul,frunza de varza si radacina de patrunjel in 2 cani apa.

Am calit ceapa in 2 lg ulei de masline unde am adaugat pulpele de rosii decojite(le-am inabusit apoi le-am decojit)

Cand rosiile cu ceapa s-au amestecat bine cu o lg de lemn,am trurnat peste supica rezultata din morcov,varza si patrunjel,si am lasa pe foc mic pana a scazut bine.

Intr-un castronel am pus 2 lg faina si 2 de supica,am omogenizat dupa care am pus-o in supica s-o ingros si s-o fac crema.

Am potrivit cu sare,piper cu lamaie,cimbru si rozmarin.

Dupa care a mai dat in 2-3 clocote si gata..

Am servit-o fierbinte deoarece e frig rau afara..

Cu legumele fierte ramase de la supica puteti face altceva,sau sa le papati asa..

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu ceapa si usturoi