Nu e chiar o supa crema, intrucat nu e asa groasa, e lichida ca o supa, dar cremoasa. E o supa foarte buna si chiar daca mie nu- mi place fasolea verde am mancat. E prima data cand fac asa supa, si mi-a placut. Sper sa va placa si voua.
Curatam ceapa, o spalam si o tocam. Curatam morcovii si cartofii si ii taiem cubulete. (Punem fiecare morcov si cartof in alt vas). Punem intr-o oala putin ulei, o punem pe foc si calim ceapa 3 minute. Adaugam un morcov si un cartof taiate cubulete si broccoli. Le calim 4 minute. Condimentam si adaugam un litru de apa. Fierbem pana se inmoaie legumele. Intr-un alt vas punem la fiert cu 500 ml apa, morcovul si cartoful ramas ( taiate cubulete) si fasolea verde curatata si rupta in bucati mai mici. Condimentam. Cand au fiert legumele din primul vas ( cel cu broccoli), turnam totul in blender si le blenduim ca la supa crema, doar ca e mai subtire, fiind mai mult lichid. Punem supa din nou pe foc si adaugam legumele cu tot cu lichid din al doilea vas. Si acestea trebuie sa fie fierte. Adaugam o lingura de sos de rosii. Gustam, potrivim de sare si piper si lasam sa mai dea un clocot. Si gata supica! Servim cu smantana! E tare buna! Pofta mare!