Supa crema de legume

de violeta30 in Supe/Ciorbe, 25 Ian 2020 | 2088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 l apă
  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • O felie groasă de țelină
  • 3 cepe
  • Sare
  • 2 lingurițe unt
  • Piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume:

Curățăm legumele, le spălăm și le tăiem cuburi mari.
Într-o oală vom pune 3 l de apă la fiert, când clocotește adăugăm legumele și sarea (după gust) și le fierbem cu capac până când intră furculița în ele.
Cand s-au fiert, le scoatem cu o spumieră într-un vas. Le lasăm la răcit puțin și apoi le vom da la robot, cu puțină supă, până devin cremă. Piureul rezultat se va amesteca cu supa rămasă. Dacă o dorim mai fină se va strecura prin sită.
La final se pun cele două lingurițe de unt și piperul.
Se servește cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume