Supa crema de fasole verde

de katty in Supe, 4 Iun 2020 | 7373 vizualizari

 

O supa crema delicioasa, usoara am pregatit pentru astazi.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 400 gr fasole verde congelata
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 150 ml smantana
  • 150 gr ciuperci din conserva
  • 4 catei de usturoi
  • rozmarin verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de fasole verde:

Curatam ceapa, o spalam si o taiem in bucatele mai mari. O punem la calit in 2 linguri de ulei. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam 2 catei de usturoi taiati marunt. Lasam putin sa isi elibereze aroma, apoi stingem cu  500 ml apa. Cand apa clocoteste, punem cartoful curatat, spalat si taiat cuburi de marime potrivite si foaia de dafin. Fierbem 5 minute, apoi adaugam fasolea  verde. Fierbem 15 minute. Scoatem foaia de dafin si mixam compozitia. Daca este nevoie, subtiem crema cu putina apa, potrivim de sare si piper si mai dam cateva clocote.

Diluam smantana cu putina apa calda si turnam peste supa crema. Lasam sa se infierbinte. fara a mai da in clocot si oprim focul. Intr-o tigaie punem uleiul ramas.Cand uleiul este incins punem usturoiul feliat, rozmarinul, apoi ciupercile scurse. Le rumenim usor. Servim supa crema decorata cu ciupercile calite si extra smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]