Supa crema de dovlecel

de alilianaa in Supe, 27 Ian 2017 | 3225 vizualizari

 

Sanatate curata! 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • 2 cartofi
  • 1/2 de morcov
  • un sfert de telina mica
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei masline
  • o lingurita smantana ( numai la servire)
  • un varf lingurita fulgi ardei iuti
  • crutoane din paine prajita la cuptor
  • putin marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecel:

Intr-o cratita, se pun la fiert legumele, spalate, curatate, portionate. Se adauga sare, piper. Se pune apa, cat sa le acopere. Se lasa la fiert pana ce legumele se patrund cu furculita. Compozitia se pune intr-un blender si se paseaza. In timp ce se paseaza, se adauga uleiul de masline in fir subtire. 

Se pune compozitia intr-un vas curat, se macina fulgi de ardei iute de-asupra, se adauga putin marar verde. In bolul se servire, se adauga o lingurita smantana si crutoane. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de mazare si gulie