Supa crema de dovleac

de Dea_Dea in Supe, 3 Dec 2013 | 3567 vizualizari

 

De post , tare buna!!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de dovleac
  • un cartof
  • 1 ceapa
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • scortisoara
  • ghimbir
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Morcovul , cartoful si dovleacul se taie cuburi, ceapa se pune intreaga. Se pun la fiert 10-  15 min, pana se inmoaie.

Se scoate ceapa, se scruge de apa si se paseaza legumele.Daca este prea groasa mai adaugam din apa in care au fiert legumele.

Se condimenteaza cu sare, piper, scortisoara si ghimbir , se pune un pic de ulei de masline si se da un clocot.

TIPS-URI

1

Se serveste cu crutoane si cu smantana (daca nu tineti post).

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dea_Dea 1

03.12.2013, 12:13

Multumesc dragilor!!

Irina 1

03.12.2013, 13:29

Ce buna trebuie sa fie! Zic si eu de o vreme sa fac, doar ca nu mi-am luat inca dovleac.

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 15:19

foarte gustoasa supa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de urzici